Sista lussningen :(

Idag är en sorgens dag. Men det är för rätt skönt med. De två sista lussningarna är avklarade idag. Först var vi på Wipro. Amanada hade migrän och var inte med. Vi fick massa godis som vi skulle dela upp. Men vart tog allt godis vägen sen?? När vi skulle åka hade Louise lyckadas hälla vatten från plastpåsen som hon hade sin krans i, i sina skor! Så hon fick springa ut på bara sockarna :) hihi



Sedan hade vi en timmes paus så vi besökte Roddys för en fika. Fanns inte några platser så vi kunde sitta tillsammans så Nico, Vickan, Louise och Polisen från Lions satt på ett ställe och jag, Carina och Elina satt vid ett bord hos en liten gubbe. När vi sedan börjar prata om att föda barn måste göra förbannat ont (kommer inte ihåg hur vi kom in på det) och Elina säger att hon vill göra kejsarsnitt för hon vill inte föda ut en jävla fotboll, då gick den lilla gubben.

Efter Roddys då Sven-Inge hade hämtat Amanda som nu mådde lite bättre var det dax för sista lussningen på Grand för en pensionärsliga som hade lite julfest. 
Efteråt fick vi alla varsin ros av Sven-Inge och lite tårar syntes allt i ögonvrån hos några av oss.

Men ack, ni slippor oss inte helt riktigt än! Nästa tisdag ska vi bli intervjuade i närradion på uppesittarkväll.

/Agnes



Bara för att vi älskar denna låt efter att ha sjungt den ca 40 ggr, gör "dom dom" så mkt bättre och är betydligt snyggare än de där 80-tals snubbarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0